dvaro valgomasis

Jei tikitės čia rasti įprastą restoraną, nustebsite! Laukiame Jūsų dvaro Valgomajame. Padavėjų čia taip pat nėra. Puotoje jus aptarnaus prašmatnūs liokajai, kasdien – mažiau išsipusčiusios atlapaširdės dzūkaitės. Na, o kavą ruoš kaviarka – mūsų dvaras pelnytai garsėja kava visoje apylinkėje! Kaviarka pati atrenka kavos pupeles, prioritetą teikdama skrudintoms Lietuvoje, jos kava – anglies tamsumo ir nepaprasto stiprumo!
Maistas pas mus toks, koks ir turi būti provincijos dvare – šviežias, iš apylinkių produktų, tačiau kūrybingos meistro rankos prisilietimu tapęs “Dzūkijos dvaro” pasididžiavimu. “Dzūkijos dvaro” virtuvės pasidižiavimas:
patiekalus gaminame tradicinėje duonkepėje bei pečiuje, kūrenamame malkomis, pridedame vaismedžių drožlių, džiovintų prieskoninių žolelių ir kitų monų! Čia galėsite paragauti autentiškų dzūkiškų patiekalų bei susipažinti su meistro interpretacijomis tradicinės dzūkiškos virtuvės tema.
> Dzūkiškos bandos keptos autentiškoje krosnyje
> Tikras totoriškas šimtalapis (būtina užsakyti iš anksto)
> Dzūkiška samanė, užpiltinės ir Stakliškių midus
> Grybų patiekalų meniu (švieži sezono metu ir bet kada panorėjus mūsų džiovinti)
> Šviežios daržovės sezono metu ir naminiai rauginti kopūstai bei agurkai
Rezervuoti stalą
Telefonas: +370 647 77506
Elektroninis paštas: info@dzukijosdvaras.lt
Darbo valandos:
Sekmadienį – ketvirtadienį : 11-22val.
Penktadienį – šeštadienį: 11-24val.
Aprangos kodas: Kasdienis
Vietų skaičius: viduje – 100, terasoje – 100-150 svečių.
Dzūkiškos bandos – ypatingasis ,,Dzūkijos dvaro“ patiekalas
Dzūkiškos bandos – regiono pasididžiavimas. Tarp vietos gyventojų dzūkiškos bandos yra itin mėgiamas patiekalas. Joms kepti reikia ypatingo pasiruošimo ir išmanymo, o svarbiausia – tikros duonkepės krosnies, kūrenamos malkomis. Taip pat ir kantrybės – dzūkiškos bandos kepa ilgai. Tiesa, dar reikia kopūstų lapų ir mylinčių šeimininkės rankų.
Džiaugiamės galėdami pristatyti ypatingas ,,Dzūkijos dvaro“ bandas. Kai tradicijos susiliejo su profesionalaus virtuvės meistro išmone, šis plačiai paplitęs tradicinis lietuviškas patiekalas tapo išmoninga šiuolaikine interpretacija ir solidžiai atstovauja regiono kulinarinei tradicijai ,,Dzūkijos dvare“.